Swisderm

HTL – #SpraySprayTegang

Saya adalah pengguna tegar produk Swisderm Hydrating Toning Lotion atau lebih dikenali sebagai HTL.

Justeru kerana merasa takjub dengan keberkesan produk ini, saya mengambil keputusan untuk menjadi distributor bermodalkan RM2660 sebagai modal pusingan. Tak sampai seminggu produk saya habis lantas saya memutuskan untuk menjadi stokis dengan modal RM30K.

Saya bukanlah seorang yang berpengalaman dalam bidang networking, perniagaan saya lebih kepada conventional business tetapi saya tertarik dengan produk swisderm ~ tak payah promote kaw-kaw ~ orang sendiri nak beli bila lihat perubahan pada wajah saya.

4C6CE474-F815-41B7-8B07-449E992A3A02

Masalah utama saya adalah pigmentasi. Bertahun saya cuba mengatasinya namun bukannya bertambah baik malah lebih teruk. Saya buat laser treatment dll tapi itu-itu juga. Sapu foundation tebal2pun rona hitam sejemput kat pipi tetap kelihatan. Selepas menggunakan produk Swisderm ni selama 2 bulan, ketara perubahankan? Lihatlah gambar saya di atas tu. Rona kulit lebih cerah, sekata lembab.

Jika berminat, kami menyediakan konsultansi dan demo percuma. Biar anda rasakan sendiri kehebatan produk ini… bak kata orang ~ talk is cheap ~ so kami menyediakan #CABARAN10MINIT dengan Swisderm. Alami sendiri bagaimana kulit wajah anda menjadi 10 tahun lebih muda!

JUST A CALL AWAY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s