Blog

Greetings, Swisderm

Mega Raya Swisderm HQ

Syarikat SWISDERM International (KL) akan mengadakan Majlis Sambutan Mega Raya 2018 pada 14 Julai 2018 (Sabtu) bermula jam 12PM – 4PM. Tema pakaian adalah Busana Raya dan tiket hanya berharga RM15.

Venue sambutan ini ialah di  HQ Swisderm beralamat:

Headquarters, G-10 Wisma Q Beaute, OUG Parklane Jalan Puchong, Selangor Malaysia.

Pendaftaran bermula jam 12PM. Door Gifts disediakan untuk 100 peserta terawal mendaftar.

Terhad kepada 500 peserta sahaja tau! Jika berminat bergabung dengan Kak Jayne (lizarajayne) dalam empire Swisderm – WhatsApp ahkak di talian +60175008093 | +60128430080

swisdermraya2018

swisderm office

Jumpa di sanaaaaaaa..!

Swisderm

Bagaimana Cara Withdraw Cash Wallet Ke Akaun Bank?

Ramai bertanya “Bolehkah Withdraw Duit Kita Dalam Cash Wallet Swisderm ke akaun bank kita?”

Jawabnya boleh. Caranya mudah saja bah. Caranya ikut langkah-langkah di bawah ini:-

  1. Login ke akaun Swisderm  
  2. Dalam Dashboard peribadi klik menu WITHDRAWAL REQUEST

cara withdraw swisderm

3. Klik atau tekan butang + untuk Add Withdrawal request Yang Baru

swisderm withdrawal

4. Lengkap kan semua yang bertanda

5. Proses withdrawal akan dilakukan setiap 05 dan 20 hb setiap bulan. Jika withdrawal telah diluluskan, amount yang anda keluarkan itu akan ditolak dari CASH WALLET anda.

6. Cara lain untuk mencairkan Cash Wallet adalah dengan menjual kepada Stokis dengan kadar tukaran RM3

PERHATIAN!!

  • Cash Withdrawal bagi Stokis akan dicaj 10%
  • Effective from April 1, 2017. All cash wallet withdrawal or exchanges to Stockist will be according to RM3, IDR11.000 and THB28 to USD1 respectively.

  • All members and Stockists are abided by the rules; the Stockist  Account  will be terminated if found to violating this ruling.
  • There is no warning required if there is evident of violating the rate as stated above.

     

Greetings, Jayne's Scribe

Salam Eid-Mubarak

Setelah sebulan berpuasa, akhirnya Ramadan berlalu meninggalkan kita. Esok (15 June | Jumaat) umat Islam akan menyambut Syawal, Idul-Fitri tanda kemenangan melawan hawa nafsu sepanjang bulan Ramadan.

Dalam kesempatan ini, saya dengan rendah hati, menghulur salam memohon kemaafan sekiranya selama ini ada tingkahlaku mahupun tuturkata yang mengguris hati. Dalam kenaifan saya itu, sudi-sudilah dimaafi ya.

Purple Pattern Eid al-Fitr Card (2)

Semoga bertemu lagi di Ramadan tahun-tahun mendatang.

It’s a day of rejoicing and bliss, it’s a day of blessing and peace, it’s a day to reflect and ponder, it’s a day to celebrate together! Eid Mubarak.

Jayne's Scribe, Motivation

What You Must Know In Order To Succeed In Your Network Marketing Business

Yes, too stay motivated in Network Marketing Business is hard and most people don’t make it to the top.

95% quit halfway.

There are many reasons why people fail in network marketing.

However, instead of looking into each of these causes, the purpose of this article is to explain what people MUST know when they start their network marketing business so that they will have a better chance to succeed.

This is what you must know in order to succeed in your network marketing business:

1) What is your “job” scope?

2) What is expected of you in your “job”?

3) What you should expect in your “job”?

Network marketing is a business and not a job! In fact, in the network marketing or MLM circle, the acronym J.O.B. stands for:

– Just Obey Boss (Work on a job and take orders from the boss.)

– Just Over Broke (Work on a job, get paid, and after you pay all your bills, you’ll be just over broke.)

– Journey Of the Broke (Work on a job and you’ll likely end up broke after working their whole life!)

– Jump Out of Bed (Hit the alarm clock and jump out of bed each morning to get yourself ready for another day’s work.)

So, what am I talking about?

WHAT IS YOUR “JOB” SCOPE?

Say, you check out a job on a classified ad. You’ll be looking at the job title and then the job description. Some ads are so small that you really wonder what’s involved. So, you write that perfect job application letter, update your resume and secure your interview. And besides the salary that you’d most interested in, you’d be finding out the duties and responsibilities of the job.

Bottom line: You know the scope of your job when you get one.

Now, when you start out in your network marketing business, do you know your “job” scope?

As a network marketer, this is your “job” scope:

Understand your product and offerings

> Learn about the products especially those that you want to focus on (if your company offers a wide range)

htlpromopic

> Find out the unique selling proposition of your products. In other words, what are the benefits of your products?

> Be a product of your products so as to know their pros and cons and you’ll be able to share from first-hand experience.

27624696_2289013377791417_1945932817279814437_o

> Find out when and how was the company started

> Find out who owns it and who’s who in the management team

> Find out where are the regional offices (if any) and visit some of them if possible

> Know the company’s mission and its vision

Understand the compensation plan

> Study the compensation plan and know how to explain to others clearly

> Know the merits of your company’s compensation plan and how it compare with other compensation plans.

Understand the network marketing industry

> Find out about the network marketing industry and how it started

> Study the difference between legitimate network marketing and illegal pyramids

Build your network through duplication

> Realize that network marketing is not sales but a “people” business

> Build your network through your circle of influence and relationship, friendship, partnership and leadership

> Provide training and support to duplicate your downline business partners

Support

> Multiply your efforts so as to grow your business exponentially through the power of LEVERAGE

WHAT IS EXPECTED OF YOU IN YOUR “JOB”?

Once you got that job and started working, you are expected to learn and pick up your skills from your seniors and your peers and even from your subordinates.

It is in fact not much different in network marketing. And these are the things that are expected of you:

To get into a “business” mind set

> Realize that since this is a business, you must take responsibility as a business owner

> As you are your own boss, you owe it to no one except yourself whether you succeed or fail

> A business takes time to grow, so be patient with yourself

RM

> Network marketing is a “get rich sure” and not a “get rich quick” business

To practice the “success” mind set

> Set your goals and plan your strategy, then take action

> When you do not get the results you want, don’t give up easily but adjust your strategy and take action again

> Keep adjusting your strategy as necessary to achieve the results you want

> In this business, you cannot fail if you practice the “success” mind set

– To have the right attitudes

> In network marketing, you can only succeed if you help others succeed

> Use less of “I, me, myself” and think about how you can add value to your prospects and partners

> Be prepared to walk the extra mile and get busy once your network starts to grow

> How fast your network grows depends on you as you are the leader of your own network

> Whatever you DO, not whatever you say, is duplicated by your network

To learn the “business” skills

> It’s not money that makes you rich, it’s business skills

> Learn the basic business skills that you need to make this business work

IMG_1885

> These are essentially inter-personal and communication skills encompassing prospecting, inviting, presenting, closing, following up, training and support

To share the business with others

> If you had started a traditional business with $100,000, would you open your door to do business everyday? Yes, of course.

> Network marketing is a word of mouth business. Thus, to do business means you simply tell others about your products or services.

> When you share your business everyday, you are in fact opening your door to do business everyday.

25488532_2217621334930622_740084429757513643_o (1)

> Sharing your business is just making a referral. Do not confuse it with selling. A good example is to refer a friend to a restaurant because you thought the food was great. However, you most likely won’t know how they cook or what ingredients the chefs use. You just loved the taste of the food or perhaps the service there.

WHAT YOU SHOULD EXPECT IN YOUR “JOB”?

Once you got that job and started working, you are expected to learn and pick up your skills as soon as possible but not instantly. (Unless of course you already have relevant experience in a previous similar job.) So, you actually go through a probation period of 3, 6, 12 or even 24 months. And then, initially, there’s so much to learn and so exciting. However, this wears out as time goes by…

It is in fact not much different in network marketing. And these are the things that you should expect:

There is a learning curve

> No matter how simple your product or compensation plan seems, there is simply a learning curve

> If you are starting network marketing from scratch, you need time to learn and develop the “business” and “success” mind sets as well as your “business” skills.

Your initial excitement will not last long

> Your initial excitement when you join a network marketing company can only last for 1 to 2 months

> So, you need to maintain your enthusiasm by building your belief and commitment by attending meetings, training, reading or listening to audio, etc

Replenishment is necessary

> People come and people will go whether in jobs or in network marketing

25588137_2219465144746241_7795575827458683550_o (1)

– There will always be rejection

> No one has a 100% record in sponsoring no matter how good they are.

> Realize that rejection is part of the “job” and that they are rejecting the opportunity, not you

> Dismiss the rejection by chanting, “Some will, some won’t, so what, someone else is waiting”

> There are many reasons why people reject your business opportunity. It could be due to money, time, family or personal problems, fear of rejection, fear of failure, etc.

25626039_2219465711412851_4668958015648608272_o

> There is a ratio like 1 in 10 will join you after you share your business with them. So, the key is to share with as many people as possible. And the good news is that your ratio will increase.

lnbn1

To recap, this is what you must know in order to succeed in your network marketing business:

1) What is your “job” scope?

2) What is expected of you in your “job”?

3) What you should expect in your “job”?

In summary, your job is to share your business through word of mouth with your family and friends. So, learn to share as much as you can and you will get better each time.

However, the decision to join you or not lies with them, not you 🙂

lbn

Swisderm Products

3S Capsule

Ramai yang tersalah anggap tentang produk ini. Mereka sangka ubat untuk diminum tetapi sebenarnya adalah serum. Produk ini sangat best! Bila dioleskan ke wajah, kulit kita menjadi lembab dan halus seperti kulit bayi…

3S Capsule adalah serum yang dipenuhi Collagen yang meransang pertumbuhan sel-sel kulit yang baru menjadikan kulit wajah anda tampak seperti remaja atau lebih muda dari umur sebenar.

Dan semuanya alami!

serum bahan

JUST A CALL AWAY

Swisderm

HTL – #SpraySprayTegang

Saya adalah pengguna tegar produk Swisderm Hydrating Toning Lotion atau lebih dikenali sebagai HTL.

Justeru kerana merasa takjub dengan keberkesan produk ini, saya mengambil keputusan untuk menjadi distributor bermodalkan RM2660 sebagai modal pusingan. Tak sampai seminggu produk saya habis lantas saya memutuskan untuk menjadi stokis dengan modal RM30K.

Saya bukanlah seorang yang berpengalaman dalam bidang networking, perniagaan saya lebih kepada conventional business tetapi saya tertarik dengan produk swisderm ~ tak payah promote kaw-kaw ~ orang sendiri nak beli bila lihat perubahan pada wajah saya.

4C6CE474-F815-41B7-8B07-449E992A3A02

Masalah utama saya adalah pigmentasi. Bertahun saya cuba mengatasinya namun bukannya bertambah baik malah lebih teruk. Saya buat laser treatment dll tapi itu-itu juga. Sapu foundation tebal2pun rona hitam sejemput kat pipi tetap kelihatan. Selepas menggunakan produk Swisderm ni selama 2 bulan, ketara perubahankan? Lihatlah gambar saya di atas tu. Rona kulit lebih cerah, sekata lembab.

Jika berminat, kami menyediakan konsultansi dan demo percuma. Biar anda rasakan sendiri kehebatan produk ini… bak kata orang ~ talk is cheap ~ so kami menyediakan #CABARAN10MINIT dengan Swisderm. Alami sendiri bagaimana kulit wajah anda menjadi 10 tahun lebih muda!

JUST A CALL AWAY

Swisderm Products

Hydrating Toning Lotion (HTL)

htlpromopic

Apa itu Swisderm Hydrating Toning Lotion ?

Hydrating Toning Lotion adalah salah satu produk Swisderm yang paling disukai karena memang manfaatnya sangat luar biasa. Terbuat dari bahan extract tumbuhan yang mengandung Sodium PCA, Allantoin, Minyak Hamamelis Virginiana, Witch Hazel, Hydrolized Collagen, Asid Sitrik, Air Ternyahion, Sorbitol dan Ekstrak Hedera Helix. Tidak mengandung Minyak Mineral, Extract Hewan, Alkohol dan Paraben, kerana itu sangat direkomendasikan untuk perawatan kulit anda. Selain untuk kegunaan kosmetik (perawatan muka) HTL juga boleh di gunakan untuk merawat penyakit kulit dan lain2. Banyak testimonials telah kami dapati daripada pengguna HTL ini.

26841417_2260604630632292_5489670577544433462_o

 

Swisderm Hydrating Toning Lotion sesuai untuk semua kulit ?

Ya, karena Swisderm Hydrating Toning Lotion kaya akan collagen yang boleh mengencangkan kulit sehingga membuat efek muka jadi terangkat terutama buat muka atau kulit yang sudah kendor.

Cara Menggunakan Hydrating Toning Lotion ?

Kulit Normal : Setelah dibersihkan, terus spray sekitar 12cm jarak dari kulit anda dengan toning lotion dan spray 4-5 kali ke kulit anda. Jadi jangan terlalu jauh jaraknya.

Kulit Sensitif : Merekomendasikan untuk menggunakan esensi stemcell kami sebagai dasar, spray hidrating toning lotion ke telapak tangan lalu oleskan pada seluruh kulit.

Kulit berminyak dan berjerawat : Spraykan pada kapas sampai basah, kemudian bersihkan dengan lembut pada seluruh kulit.

Gatal atau jerawat setelah Hidrating Toning Lotion, seterusnya bagaimana kelanjutannya :

Situasi pruritus : Situasi ini biasanya terjadi pada kulit dehidrasi, kulit kering. Kolagen, akhirnya akan meningkatkan metabolisme kulit ; Oleh karena itu, gejala sementara pruritus, fenomena ini akan hilang setelah beberapa waktu.

Pada kulit berminyak, kelenjar sebaceous sedang dikembangkan, itu adalah karena kurang penyerapan kulit, menyebabkan kelebihan gizi, dianjurkan untuk mengurangi frekuensi penggunaan sekali sehari, dengan penyemprotan ke telapak tangan, dan usap ke seluruh kulit.

Anda boleh menyemprot bagian dari tubuh anda juga, itu bisa membuat kulit anda halus dan efek mengangkat.

top 20mobileapps

Berapa Harga Hydrating Toning Lotion ini ?

Harga sebotol ialah $100, atau setara dengan RM380 saja perbotol dengan kemasan 1botol sekitar 200ml. Untuk harga belum termasuk ongkos kirim  disesuaikan dengan daerah anda.

Apakah Ada Efek Samping Hydrating Toning Lotion ?

Ya, sampai dengan saat ini kami informasikan, bahwa efek samping tidak ada, karena produk ini asli extrak dari tumbuhan yang mengandung Sodium PCA, Allantoin, Minyak Hamamelis virginiana witch hazel, Hydrolized Collagen, Asid Sitrik, Air Ternyahion, Sorbitol dan Ekstrak Hedera Helix. Tidak mengandung Minyak Mineral, Extract Hewan, Alkohol dan Paraben, karena itu sangat direkomendasikan untuk perawatan kulit anda.

Bagaimana Cara Pemesanan Hydrating Toning Lotion ?

Caranya sangat mudah, anda boleh menghubungi kami, melalui email swisderm4u@gmail.com atau langsung WhatsApp ke +60128430080 atau 017 500 8093 agar kami boleh respon  lebih cepat.

Kami juga boleh dihubungi melalui Facebook Page Swisderm Stokis KK