Entrepreneurship, Swisderm, Swisderm Products

Swisderm Lizara Team Melebarkan Network Ke Brunei

cheers

Pada tanggal 26 Februari lalu, saya dan team drive ke Brunei  untuk urusan business dan juga introduce produk Swisderm dengan kenalan di sana. Sambil menyelam, minumlah air kan? 

empirehotel

Ramai yang malas buat perniagaan Networking (dulu MLM) kerana kata mereka susah cari orang. Biasalah dalam berniaga kenalah jual dengan orangkan? Kalau kita buka kedai runcit, restaurant atau gedung mewah pun kena juga jual dengan orang. Bezanya cuma dalam perniagaan Network Marketing ini kita bergerak sendirian. Tanpa memerlukan kedai atau pejabat; kerana modal pun kecil.

bimp

Tapi bagi saya, semua terpulang kepada keperluan. Jika seseorang itu terasa ada keperluan untuk melakukan sesuatu, dia akan bertindak untuk melakukannya. Bila dia masih beralasan maksudnya belum ada keperluan mendesak. Contohnya movie THE PURSUIT OF HAPPINESS.

Cuma sayang sekali ramai orang kita yang sangat cepat terjerumus dengan umpan “duduk diam dapat duit”. Yang hairan bin ajaib masuk scam ini rajin pula cari orang juga kerana nak kejar bonus sponsor etc.

Apa2 saja lah. Jom berdoa agar kita semua beroleh rahmat dan rezeki yang kita cari.

PAKEJ MEMULAKAN PERNIAGAAN SWISDERM

RM

BORANG PENDAFTARAN

Swisderm Registration Form
Sebenarnya networking ni Best. Sambil2 business dapat kawan baru.

MALU APA BOSS KU!

jabds

jbds

bds

Jaga penampilan wajah sambil buat duit. Maksudnya produk free guna.

Jika berminat contact ahkak ya.

Entrepreneurship, Swisderm, Swisderm Products

Program Keusahawan Swisderm Sabah Anjuran Wanita Perdasama Labuan 2019

Program ini telah diadakan pada 22 Febrauari 2019 (Jumaat) jam 7:30 malam bertempat di Hotel Melati Inn Labuan dan dirasmikan oleh YDP PERDASAMA LABUAN  YBHG Encik Yahya Hj Bara. Tujuan program adalah untuk perkongsian peluang perniagaan bertaraf international di bidang kecantikan secara online mahupun offline.

Dalam ucapan perasmian tersebut, Ybhg Encik Yahya mengakui bahawa perniagaan di bidang kecantikan mempunyai pasaran yang luas dan berpotensi berkembang lebih jauh jika dilakukan secara bersungguh-sungguh dan dipasarkan secara tepat.

ydplbn

Turut hadir dalam program tersebut adalah CEO Q Beaute Sdn Bhd  Mr. Vincent Low yang bertanggungjawab memasarkan produk Swisderm ke peringkat international di mana sehingga kini telah ada centre di 40 buah negara.

vl

Menurut Mr Vincent, beliau memulakan perniagaan SWISDERM sejak 2013 sebagai franchisor kepada 216 salun dan spa kecantikan sebagai high-end product. Walau bagaimanapun, pada tahun 2015, beliau telah mengembangkan perniagaannya ke Indonesia dan produk Swisderm menjadi “boom” di negara tersebut. Untuk meluaskan pasaran, pengusaha di INDONESIA telah memasarkan produk ini melalui networking dan juga secara konvensional (offline). Setelah meletup di Indonesia, konsep perniagaan  Swisderm berbentuk Network Marketing dikembangkan ke Thailand (2016) kemudian baru dibawa masuk ke Malaysia pada tahun 2017. Sehingga kini, perniagaan Swisderm telah berkembang ke lebih 35 negara secara sah dan mendapat sambutan luarbiasa.

SWISDERM INDONESIA

swdindoswdindom

SWISDERM TUNISIA

Swisderm Tunisia

SWISDERM PHILIPINES

swisderm philiphine

SWISDERM PEKAN BARU

swd pbaru

Ramai hadirin yang datang ke program tersebut merasa teruja terutama sekali selepas demo produk yang sungguh berkesan sehinggakan ada yang terus ambil PAKEJ JUTAWAN termasuk bekas Taiko Oil and Gas Labuan yang dapat melihat potensi perniagaan ini.

lbn88

lbn1

lbn90

lbn00

Jika berminat tentang perniagaan ini boleh contact Kak Jayne di talian :

+6016 269 8198 |m.me/swisdermbeaute

Greetings, Swisderm

Mega Raya Swisderm HQ

Syarikat SWISDERM International (KL) akan mengadakan Majlis Sambutan Mega Raya 2018 pada 14 Julai 2018 (Sabtu) bermula jam 12PM – 4PM. Tema pakaian adalah Busana Raya dan tiket hanya berharga RM15.

Venue sambutan ini ialah di  HQ Swisderm beralamat:

Headquarters, G-10 Wisma Q Beaute, OUG Parklane Jalan Puchong, Selangor Malaysia.

Pendaftaran bermula jam 12PM. Door Gifts disediakan untuk 100 peserta terawal mendaftar.

Terhad kepada 500 peserta sahaja tau! Jika berminat bergabung dengan Kak Jayne (lizarajayne) dalam empire Swisderm – WhatsApp ahkak di talian +60175008093 | +60128430080

swisdermraya2018

swisderm office

Jumpa di sanaaaaaaa..!

Swisderm

Bagaimana Cara Withdraw Cash Wallet Ke Akaun Bank?

Ramai bertanya “Bolehkah Withdraw Duit Kita Dalam Cash Wallet Swisderm ke akaun bank kita?”

Jawabnya boleh. Caranya mudah saja bah. Caranya ikut langkah-langkah di bawah ini:-

  1. Login ke akaun Swisderm  
  2. Dalam Dashboard peribadi klik menu WITHDRAWAL REQUEST

cara withdraw swisderm

3. Klik atau tekan butang + untuk Add Withdrawal request Yang Baru

swisderm withdrawal

4. Lengkap kan semua yang bertanda

5. Proses withdrawal akan dilakukan setiap 05 dan 20 hb setiap bulan. Jika withdrawal telah diluluskan, amount yang anda keluarkan itu akan ditolak dari CASH WALLET anda.

6. Cara lain untuk mencairkan Cash Wallet adalah dengan menjual kepada Stokis dengan kadar tukaran RM3

PERHATIAN!!

  • Cash Withdrawal bagi Stokis akan dicaj 10%
  • Effective from April 1, 2017. All cash wallet withdrawal or exchanges to Stockist will be according to RM3, IDR11.000 and THB28 to USD1 respectively.

  • All members and Stockists are abided by the rules; the Stockist  Account  will be terminated if found to violating this ruling.
  • There is no warning required if there is evident of violating the rate as stated above.

     

Swisderm

HTL – #SpraySprayTegang

Saya adalah pengguna tegar produk Swisderm Hydrating Toning Lotion atau lebih dikenali sebagai HTL.

Justeru kerana merasa takjub dengan keberkesan produk ini, saya mengambil keputusan untuk menjadi distributor bermodalkan RM2660 sebagai modal pusingan. Tak sampai seminggu produk saya habis lantas saya memutuskan untuk menjadi stokis dengan modal RM30K.

Saya bukanlah seorang yang berpengalaman dalam bidang networking, perniagaan saya lebih kepada conventional business tetapi saya tertarik dengan produk swisderm ~ tak payah promote kaw-kaw ~ orang sendiri nak beli bila lihat perubahan pada wajah saya.

4C6CE474-F815-41B7-8B07-449E992A3A02

Masalah utama saya adalah pigmentasi. Bertahun saya cuba mengatasinya namun bukannya bertambah baik malah lebih teruk. Saya buat laser treatment dll tapi itu-itu juga. Sapu foundation tebal2pun rona hitam sejemput kat pipi tetap kelihatan. Selepas menggunakan produk Swisderm ni selama 2 bulan, ketara perubahankan? Lihatlah gambar saya di atas tu. Rona kulit lebih cerah, sekata lembab.

Jika berminat, kami menyediakan konsultansi dan demo percuma. Biar anda rasakan sendiri kehebatan produk ini… bak kata orang ~ talk is cheap ~ so kami menyediakan #CABARAN10MINIT dengan Swisderm. Alami sendiri bagaimana kulit wajah anda menjadi 10 tahun lebih muda!

JUST A CALL AWAY

Swisderm

Salam Usahawan Kosmetik Swisderm

Thanks for visiting our blog!

Adakah anda beminat untuk menceburi perniagaan di bidang kecantikan? Jika jawabnya “iya” anda berada di tempat yang tepat. Swisderm adalah platform yang sangat berdaya saing tinggi untuk memulakan perniagaan anda kerana produk swisderm sangat bermutu, diimport khas dari Switzerland, negara yang terkenal dengan produk kecantikan terutama sekali produk penjagaan kulit.

Produk Swisderm telah berada di pasaran Malaysia sejak 2013 dan digunakan di 215 buah salun di seluruh Malaysia.

Selain produk sangat berkesan, modal start-up juga tidak terlalu tinggi.

Untitled design (33)

Jika berminat, boleh berhubung dengan TEAM LIZARA  di mana kami menyediakan bimbingan dan kursus perawatan wajah yang betul dengan kos yang minima.

Join My Team (1)

Support

JUST A CALL AWAY